Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії закрилися зниженням у четвер

Джерело:  Оilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії закрилися зниженням у четвер на тлі фіксації прибутку та слабкості конкуруючої соєвої олії з Чикаго, оскільки ціни консолідувалися після нещодавнього зростання.

Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії знизилися через фіксацію прибутку після падіння ф’ючерсів на соєву олію торгової біржі Чикаго і коригування цін після нещодавнього сильного зростання, сказав Анілкумар Багані, керівник досліджень брокера рослинних олій з Мумбаї Sunvin Group.

«Слабкість цін на сиру нафту та дизельне паливо із наднизьким вмістом сірки також викликає занепокоєння щодо пальмової олії, оскільки вона послаблює рентабельність біопалива», — сказав Багані.

Еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у серпні на Малайзійській біржі деривативів Бурса закрився на 40 ринггітів, або на 0,99%, нижче за 3994 ринггіти ($849,43) за метричну тонну.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні впав на 1,04%, а контракт на пальмову олію втратив 1,07%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго знизилися на 1,5%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Ціни на нафту знизилися в четвер після того, як стійка економічна активність у США вказала на те, що вартість запозичень залишиться високою протягом тривалого часу, що може завдати удару попиту. Слабкі ф’ючерси на сиру нафту роблять пальму менш привабливим варіантом сировини для біодизельного палива.

(1 долар = 4,7020 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!