Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії у понеділок закрилися зниженням

Джерело:  Oilword
пальмова олія

Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії в понеділок закрилися зниженням більш ніж на 1% після повідомлень про млявий експорт цього місяця, хоча зростання цін на конкуруючі харчові олії на Даляньській товарній біржі обмежило низхідну тенденцію.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів Бурса впав на 51 ринггіт, або 1,29%, до 3911 ринггітів ($840,71) за метричну тонну.

Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії в період з 1 по 25 серпня впав на 4,3-7,8% порівняно з місяцем раніше, повідомили в п’ятницю незалежна інспекційна компанія AmSpec Agri Malaysia та сюрвеєр Intertek Testing Services.

Експорт пальмової олії Індонезії, включаючи продукти переробки, у червні становив 3,45 млн тонн, а запаси на кінець червня становили 3,69 млн тонн, свідчать дані Індонезійської асоціації пальмової олії.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні подорожчав на 0,2%, а контракт на пальмову олію – на 0,3%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго впали на 0,4%.

На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Малайзійський ринггіт, послабився на 0,3% по відношенню до долара. Більш слабкий ринггіт зазвичай робить пальмову олію привабливішою для власників іноземної валюти.

Ціна на пальмову олію може подолати опір на рівні 4000 рінггітів за метричну тонну та піднятися до діапазону 4080–4135 ринггітів, повідомив технічний аналітик Reuters Ван Тао.

(1 долар = 4,6520 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!