Ф’ючерси на малазійську пальмову олію виросли у вівторок

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на малазійську пальмову олію зросли у вівторок, чому сприяло зростання контрактів на пальмову олію на Даляньській товарній біржі та ф’ючерсів Чикаго на соєву олію.

“Ф’ючерси на сиру пальмову олію в Малайзії сьогодні торгувалися вище після відновлення ф’ючерсів на соєву олію в Чикаго після раннього зниження в понеділок вночі, а також на південноамериканських ринках сирої дегумованої соєвої олії FOB”, – сказав Анілкумар Багані, керівник досліджень сировинних товарів у Sun , що базується в Мумбаї.

Він додав, що на ринку ф’ючерсів спостерігалися деякі вигідні покупки.

Еталонний контракт на пальмову олію на постачання у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia виріс на 11 рінггітів або на 0,2% до 3916 ринггітів (847,62 дол. США) за метричну тонну на момент закриття.

Контракт на пальмову олію в Даляні CPO зріс на 0,95%, тоді як ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 0,19%, хоча контракт на соєву олію Далянь знизився на 0,6%.

Пальмова олія йде за динамікою цін на конкуруючі харчові олії, оскільки вони конкурують за частку світового ринку рослинних олій.

Індонезія підвищила базову ціну на сиру пальмову олію в серпні до 820,11 дол. США за тонну з 800,75 дол. США за тонну в липні, але збереже експортне мито та експортний збір без змін, повідомив у вівторок представник міністерства торгівлі.

За даними асоціації виробників пальмової олії GAPKI, опублікованими в понеділок, експорт пальмової олії з Індонезії у травні становив 1,97 млн ​​тонн, що на 11,8% менше, ніж роком раніше.

Тим часом Міністерство торгівлі Індонезії планує переглянути правила внутрішнього ринку пальмової олії, щоб потенційно змінити ціни на частку та види продукції, що продається на місцевому ринку.

За словами технічного аналітика Reuters Ван Тао, пальмова олія може подолати підтримку на рівні 3881 ринггітів та впасти до 3849 ринггітів.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!