Ф’ючерси на малазійську пальмову олію в середу знизилися

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на малазійську пальмову олію в середу втратили початкове зростання і продовжили падіння до третьої сесії, оскільки слабші конкуренти — ф’ючерси з Даляня та Чикаго — чинили тиск на ринок.

Еталонний контракт на пальмову олію для постачання у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia закрився на 9 ринггітів, або на 0,24% нижче, на рівні 3696 ринггітів ($822,80) за метричну тонну. Раніше під час сесії контракт зріс на 0,51%.

Ф’ючерси на малазійську пальмову олію відновилися з двозначним потенціалом зростання після того, як було відзначено деяку слабкість ринггіту, повідомив трейдер з Куала-Лумпура.

Рінггіт, послабився на 0,49% по відношенню до долара, що зробило товар менш дорогим для покупців, які володіють іноземною валютою.

Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні впав на 1,07%, а контракт на пальмову олію CPO 1,74%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 0,33%.

Пальмова олія слідує за динамікою цін на конкуруючі харчові олії, оскільки вони конкурують за частку світового ринку рослинних олій.

Ф’ючерси на нафту марки Brent зросли на 1,14% до $77,35 за барель на ранок. Сильніші ф’ючерси на сиру нафту роблять пальму більш привабливим варіантом для біодизельного сировини.

За даними опитування Reuters, очікується, що запаси пальмової олії в Малайзії в липні вперше скоротяться після зростання протягом трьох місяців поспіль.

Регулюючий орган галузі — Малайзійська рада з пальмової олії — планує опублікувати щомісячні дані щодо пальмової олії 12 серпня.

(1 долар = 4,4920 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!