Ф’ючерси на малазійську пальмову олію у понеділок завершили торги зростанням

Джерело:  Oilworld
пальмова олія

Ф’ючерси на малазійську пальмову олію в понеділок завершили торги зростанням, демонструючи зростання п’яту сесію поспіль на тлі гарного попиту та даних, що свідчать про зростання експорту у липні.

“Завдяки зростанню експорту, гарному попиту з боку Індії та скороченню запасів в Індонезії ринок залишався стабільним”, – сказав Мітеш Сайя, торговий менеджер торгової компанії Kantilal Laxmichand & Co, що базується в Мумбаї.

Експорт малазійської продукції з пальмової олії за період з 1 по 20 липня зріс на 39,2–41,4% порівняно з аналогічним періодом у червні, повідомили у суботу компанії із сюрвеєрського контролю вантажів Intertek Testing Services та AmSpec Agri Malaysia.

Еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia виріс на 27 рінггітів, або на 0,68%, до 3988 рінггітів (852,50 дол. США) за тонну, що є найвищим показником закриття з 5 липня.

Тим часом найактивніший контракт на соєву олію в Даляні зріс на 0,65%, а контракти на пальмову олію CPO зросли на 0,4%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 1%.

Пальмова олія слідує за динамікою цін на конкуруючі харчові олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

(1 долар = 4,6780 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!