Ф’ючерси на малазійську пальмову олію знизилися у вівторок

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію впали у вівторок, оскільки трейдери зафіксували прибуток після того, як ціни зросли до 4,5-місячного максимуму на попередній сесії.

Контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia знизилися на 94 рінггіти, або 2,26%, до 4070 рінггітів (892,54 долара США) до кінця торгів у вівторок.

Контракт додав близько 3,2% на попередній сесії, досягнувши найвищого рівня з 10 березня.

Повільне зростання виробництва у липні було підтверджено опублікованими вчора даними Малайзійської асоціації пальмової олії.

За даними AmSpec Agri Malaysia, експорт пальмової олії з Малайзії в період з 1 по 25 липня зріс на 10,8% порівняно з попереднім місяцем та на 17,8%, за даними сюрвеєра Intertek Testing Services.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Імпорт харчової олії до Індії в липні мав підскочити до рекордних 1,86 млн. метричних тонн, що майже на 60% більше, ніж зазвичай, оскільки нафтопереробні заводи збільшили закупівлі для створення запасів для фестивалів на тлі невизначеності з постачаннями з Чорного моря, заявили у вівторок дилери та вантажні інспектори.

(1 долар = 4,5600 ринггітів)

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!