Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію у понеділок закрилися невеликим зростом

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію в понеділок закрилися невеликим зростанням, перервавши триденні втрати після того, як звіт показав різке падіння запасів минулого місяця, хоча слабкий експорт у період з 1 по 10 квітня обмежив зростання.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у червні на біржі деривативів Bursa Malaysia зріс на 0,95% до 3830 ринггітів (868,87 доларів США) за тонну під час закриття торгів.

“Пальмова олія завершила день зростанням після оптимістичного звіту Малайзійської ради з пальмової олії (MPOB) за березень, що показує рекордне падіння місячних запасів на тлі похмурих квітневих прогнозів”, – сказала Сатья Варка, головний редактор відділу аналітики пальмової олії у Fastmarkets, повідомляє Рейтер.

Запаси пальмової олії в Малайзії до кінця березня склали 1,67 млн тонн, що на 21,08% менше, ніж попереднього місяця, свідчать дані галузевого регулятора MPOB, опубліковані в понеділок.

Тим часом експорт продукції з пальмової олії з Малайзії з 1 по 10 квітня впав на 35,6% до 322 985 тонн з 501 514 тонн, відвантажених з 1 по 10 березня, повідомила в понеділок сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services.

Найактивніший контракт Даляня на соєву олію подешевшав на 1,57%, тоді як пальмова олія з постачанням у травні впала на 1,11%. Контракт товарної біржі Чикаго зріс на 0,73%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може протестувати підтримку на рівні 3740 ринггітів за тонну, прорив нижче за який може відкрити шлях до діапазону 3683-3718 ринггітів, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!