Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію у понеділок торгувалися у вузькому діапазоні

Джерело:  Oilworld
пальмовое масло

Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію в понеділок практично не змінилися після торгів у вузькому діапазоні, оскільки зростання експорту в липні поки що підтримує ринок.

Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia виріс на 3 ринггіти, або 0,08%, до 3902 ринггіти (856,45 доларів США) за тонну до полудня (до оголошення про припинення зернової угоди).

Контракт торгувався в бічному діапазоні через суперечливі сигнали даних – зростання експорту, зміцнення ринггіту та відсутність напряму пов’язаних рослинних олій на біржі в Даляні, сказала Сатья Варка, співзасновник сінгапурської компанії Palm Oil Analytics.

Експорт малазійської пальмової олії з 1 по 15 липня зріс на 16,7% порівняно з тим же тижнем у червні, повідомила у суботу незалежна інспекційна компанія AmSpec Agri Malaysia. Інший сюрвеєр Intertek Testing Services заявив, що експорт зріс на 19,3%.

В Індонезії діють правила, які зобов’язують експортерів пальмової олії продавати частину своєї продукції на внутрішній ринок, заявив у понеділок високопосадовець, оскільки країна готується до повної загальнонаціональної реалізації своєї програми B35.

Малайзія зберегла серпневе експортне мито на сиру пальмову олію на рівні 8% і підвищила довідкову ціну, йдеться в циркулярі, розміщеному на веб-сайті Ради з пальмової олії Малайзії в п’ятницю.

Найактивніший контракт Dalian на соєву олію подешевшав на 0,02%, а контракт на пальмову олію додав 0,4%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 1,2%.

На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

Пальмова олія може зрости в діапазоні від 3921 до 3949 рінггітів за метричну тонну, оскільки корекція з 3995 рінггітів, можливо, завершилася, сказав технічний аналітик Reuters Ван Тао.

(1 долар = 4,5560 ринггітів)

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!