Ф’ючерси на кукурудзу та соєві боби торгової біржі Чикаго виросли у вівторок

Джерело:  Oilworld
доллар микс

Ф’ючерси на кукурудзу та соєві боби торгової біржі Чикаго виросли у вівторок, змінивши напрям після дводенного падіння. Ринки США будуть закриті у середу у зв’язку зі святом.

Ф’ючерси на пшеницю CBOT впали майже до двомісячного мінімуму, оскільки наближення врожаю пшениці в США і розмови про хороші початкові врожаї в росії змушували зосередитися на поставках, що надходять у північній півкулі.

Найактивніший контракт на пшеницю на торговій біржі Чикаго в подешевшав на 9-1/2 цента до $5,82 за бушель. Раніше він упав до $5,80, найнижчого рівня з 22 квітня.

Кукурудза піднялася на 6-1/4 цента до $4,50 за бушель.

Липневі соєві боби на CBOT зросли на 12-1/4 центи до $11,74 за бушель.

Липневі торги соєвого шроту CBOT закрилися на 4,30 долара вище, до 364,60 долара за коротку тонну.

Липневі торги соєвої олії CBOT зросли на 0,57 цента до 44,30 цента за фунт.

Національна асоціація переробників олійних культур (NOPA) у понеділок повідомила, що її члени переробили 183,625 мільйона бушелів сої в травні, що на 8,4% більше, ніж у квітні, і на 3,2% більше, ніж того ж місяця рік тому . Число розгромів перевищило більшість торгових оцінок.

Після закриття ринку в понеділок Міністерство сільського господарства США оцінило 72% врожаю кукурудзи в США у своєму щотижневому звіті про стан урожаю як хороше або чудове, що на 2 процентні пункти нижче, ніж тиждень тому, і знаходиться на нижньому рівні очікувань аналітиків. Міністерство сільського господарства США оцінило 70% врожаю сої як гарне чи чудове, порівняно з 72% тижнем раніше.

Звіт з’явився після того, як синоптики Національної служби погоди попередили, що погодна система високого тиску може принести цього тижня рекордні температури у східному Кукурудзяному поясі.

Хоча очікується, що сильна спека не вплине на поточний урожай кукурудзи та сої, трейдери та агрономи спостерігають за ознаками стресу на полях, коли фермери сіють у вологих умовах.

Більшість культур Середнього Заходу знаходиться на стадії вегетативного зростання, що дозволяє їй витримувати спекотні дні та теплі ночі, каже Деніел Куїнн, доцент кафедри агрономії Університету Пердью. Але якщо врожай був посаджений вологим і коріння пошкоджене, стрес у рослин може виявитися раніше, ніж очікувалося.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!