Ф’ючерси на кукурудзу та соєві боби на Чиказькій біржі впали в понеділок

Джерело:  Oilword
доллар

Ф’ючерси на кукурудзу та соєві боби торгової біржі Чикаго впали в понеділок через хиткий попит, технічні торгів, очікування гарного прогресу в сівбі, повідомили трейдери.

Пшениця в Чикаго впала під час неспокійної торгової сесії через побоювання з приводу врожаю в росії.

Соєві боби подешевшали на 20-1/2 цента до $11,84-1/2 за бушель після того, як раніше досягли $11,91, найнижчого рівня з 2 травня. Кукурудза знизилася на 2-3/4 центи і закрилася на рівні $4,43-1/2 за бушель.

“Попит у кращому випадку так собі, і без будь-яких проблем з погодою ціни знижуватимуться доти, доки не досягнуть достатньо низького рівня цін, щоб стимулювати низький попит”, – сказав Марк Содерберг, аналітик ADM Investor Services.

Після закриття ринків Міністерство сільського господарства США повідомило, що на неділю 91% кукурудзи було засіяно, що відповідає оцінкам аналітиків, а 75% кукурудзи в США було оцінено в хорошому і відмінному стані, що перевершило середню оцінку аналітиків.

Соєві боби посадили на 78%, що відповідає нижній межі оцінок аналітиків.

Найактивніший контракт на пшеницю торгової палати Чикаго знизився на 5-3/4 цента і зупинився на рівні 6,72-3/4 долара за бушель. У вівторок він досяг 10-місячного максимуму $7,20, але минулого тижня впав.

“Пшениця зараз просто торгує погодою в Чорному морі”, – сказав Джим Герлах, президент A/C Trading.

За словами трейдерів, зниження оцінок російського експорту зерна та потенційне оголошення надзвичайного стану знову викликали стурбованість з приводу врожаю найбільшого виробника пшениці.

За словами трейдерів, фонди також коригували позиції ближче до початку місяця.

Росія може оголосити загальнонаціональну надзвичайну ситуацію, і експорт російського зерна впаде до 60 мільйонів тонн цього сезону з 70 мільйонів тонн цього сезону після похолодання в деяких регіонах, заявили в п’ятницю представники російського уряду, повідомляє Рейтер.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!