Філіппінський трейдер кокосової олії виходить на ринки Європи

Джерело:  OleoScope
кокосова олія

Трейдер олії Ares Merchants Philippines Inc. (AMPI) має намір розширити свою експортну діяльність, щоб зміцнити потенціал кокосової промисловості країни, повідомляє Malaya Business Insight. AMPI планує експортувати кокосову олію на суму близько 2,768 млрд доларів США в період з 2025 по 2035 рік.

Компанія повідомила про намір до наступного року запустити власний ОЕЗ у Європейському Союзі та стати частиною ланцюжка постачання кокосової олії зі значною присутністю в Європі, особливо в Нідерландах.

«Традиційно великі покупці та ОЕЗи, створені США та європейцями, отримували вигоду з доданої вартості при переробці сирої кокосової олії. Щоб змінити це, AMPI планує переробляти кокосову олію на першому філіппінському нафтопереробному заводі в Європі і продавати її кінцевим споживачам, починаючи з ринку ЄС», — сказав у своїй заяві керуючий директор AMPI Хосе Леонардо Танада.

Танада заявив, що це розширить можливості місцевих фермерів, а також мікро-, малих та середніх підприємств, гарантуючи їм отримання прямої вигоди від процесу створення доданої вартості.

В AMPI заявили, що співпрацюють із кооперативами, відібраними Філіппінською владою для участі у вказаному проекті.

«Продаючи кокосову олію в ЄС, ці кооперативи можуть отримати фінансову вигоду понад 2 мільйони доларів на рік. Ця співпраця не лише збільшує дохід місцевих фермерів, а й зміцнює всю кокосову індустрію на Філіппінах», – сказав Танада.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!