Фермерський альянс закликає заборонити в Ірландії м’ясо, вирощене у лабораторії

Джерело:  Meatinfo

Політична партія “Альянс фермерів” закликала заборонити в Ірландії м’ясо, вирощене в лабораторії, щоб захистити “традиційні” м’ясні продукти.

Заява була зроблена новою політичною партією на платформі соціальних мереж X, оскільки група закликала заборонити “виробництво, продаж або імпорт м’яса, вирощеного в лабораторії, в Ірландії для захисту традиційних методів виробництва”.

М’ясо створюється шляхом взяття клітин тварин та вирощування їх у лабораторних умовах. Деякі захисники довкілля вітали це як спосіб скоротити викиди вуглекислого газу за рахунок простого вирощування м’яса, тим самим зменшуючи потребу у великій кількості сільськогосподарської худоби, яка виділяє метан при метеоризмі.

У своїй заяві Альянс фермерів послався на рішення італійських депутатів, які проголосували за заборону на вирощене в лабораторії м’ясо та корми для тварин, при цьому партія вказала, що Ірландії слід вчинити аналогічним чином.

“Альянс фермерів Ірландії хоче, щоб законодавство захищало перевірені та традиційні методи виробництва, оскільки ми абсолютно не довіряємо м’ясу-франкенштейну, виробленому в лабораторії”, – написала група.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!