ФАО виділить допомогу у розмірі $50 млн для 240 тис. сільського населення України

ФАО

ФАО розробила “План швидкого реагування”, розрахований на березень-травень 2022 року у рамках якого планується виділити допомогу у розмірі $50 млн для 240 тис. сільського населення України. Про це йдеться у повідомленні Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

“У рамках Плану швидкого реагування ФАО надасть багатоцільову грошову допомогу для задоволення невідкладних потреб і, де це необхідно і можливо, у поєднанні з підтримкою засобів для існування на основі сільського господарства в натуральній формі для виробництва продуктів харчування”, – йдеться в повідомленні.

В організації прогнозують, що війна торкнеться 18 млн осіб, зокрема до 6,7 млн ​​осіб стануть новими внутрішньо переміщеними особами.

Зазначається, що організація коригуватиме адресність допомоги з урахуванням ситуації, що змінюється, аналізу раніше існуючих проблем і результатів швидкої оцінки потреб.

При наданні допомоги ФАО має намір підтримати дрібних фермерів по всій країні, які вирішили залишитися, у тому числі внутрішньо переміщених осіб і сімей, що їх приймають, які мають намір обробляти свої поля, рятувати свою худобу та виробляти продукти харчування.

 

 Landlord

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!