Елеватор «Ім. Шевченко Бета-Агро-Інвест» збільшить потужність зберігання зерна

Элеватор Им. Шевченко Бета-Агро-Инвест

Компанія B.I.G. Harvest Group розширює елеватор «Ім. Шевченко Бета-Агро-Інвест» у Чернігівській області. У 2022 році на підприємстві з’являться 8 нових силосів українського виробництва Variant Agro Build загальною потужністю одноразового зберігання 40 тис. т.

Про це повідомила пресслужба KMZ Industries.

Це вже третя черга будівництва елеватора. Після розширення «Ім. Шевченко Бета-Агро-Інвест зможе зберігати 60 тис. т зерна. Всі силоси, встановлені раніше і ті, що встановлять наступного року, — виробництва Variant Agro Build.

«Можна повністю будувати елеватор на базі вітчизняного обладнання, не обов’язково дивитися на Європу чи Америку. Ми саме так і робимо. У нас багато вітчизняного обладнання на елеваторі, зокрема силоси Variant Agro Build. Вже вчетверте купуємо обладнання цієї лінійки: якість нас влаштовує, жодних претензій до цього обладнання», — розповів виконавчий директор ради директорів компанії B.I.G. Harvest Group Євген Іщенко-Гіллер.

Він також зазначив, що елеватор відіграє величезну роль у житті кожного господарства. З огляду на це, зерносховище слід будувати на віки та уникати невиправданої економії на всіх етапах будівництва.

 

Elevatorist.com

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!