Експорт м’якої червоної озимої пшениці із США перевищив обсяги твердої

пшеница

Раніше цього місяця Китай завантажився американською м’якою червоною озимою пшеницею (SRW) після того, як якість його власного врожаю була скомпрометована сильними дощами, що сприяло збільшенню експорту SRW із США до 10-річного максимуму цього маркетингового року.

З іншого боку, експорт твердої червоної озимої пшениці (HRW) із США у 2023-24 роках встановлений на найнижчому рівні за останні 40 років, незважаючи на те, що пшениця HRW є більшою, ніж SRW, і зазвичай домінує на фронті експорту США.

Міністерство сільського господарства США в четвер показало, що чисті експортні продажі пшениці за 2023-2024 роки становили 1,49 млн тонн за тиждень, що закінчився 7 грудня. Це найбільший тижневий обсяг продажів за поточний маркетинговий рік з вересня 2007 року.

Приблизно 1,12 мільйона тонн SRW були продані до Китаю, що було очікувано на основі оголошень про продаж протягом цього тижня. Зараз на Китай припадає 46% усіх продажів SRW з США, на які припадає 29% усіх продажів пшениці.

Згідно з даними організації з розвитку експортного ринку U.S. Wheat Associates, американська пшениця SRW є найближчою до пшениці, вирощеної в Китаї. Пшениця SRW з низьким вмістом білка зазвичай використовується для виготовлення печива та крекерів, тоді як HRW з більшим вмістом білка підходить для хліба.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!