ЄБРР Agribusiness Talks: Цифрові рішення для торгівлі сільськогосподарською продукцією

Джерело:  ЄБРР
бізнес

Команда Агробізнесу ЄБРР запрошує на вебінар із серії Agribusiness Talks під назвою  «Цифрові рішення для торгівлі сільськогосподарською продукцією»  у  середу, 18 січня 2023 року, з 14:00 до 16:00 GMT.

Дізнайтеся, як цифрові технології можуть і допомагають знизити торговельні витрати, роблячи торгівлю сільськогосподарською та продовольчою продукцією більш ефективною та прозорою.

Високі торгові витрати є перешкодою для економік, щоб брати участь у глобальних ланцюжках створення вартості та пожинати переваги економічного зростання. Це особливо актуально для сільськогосподарської продукції, де торговельні витрати, як правило, вищі, ніж для промислових товарів. За оцінками, торговельні витрати на нетарифні заходи більш ніж удвічі перевищують тарифи, а витрати на фітосанітарні заходи та заходи технічних бар’єрів разом складають приблизно 1,6% світового ВВП.

Значна частина торговельних витрат є результатом неефективних і дорогих засобів обміну, перевірки та затвердження даних у торговій документації, яка здебільшого має паперовий формат і покладається на ручні процеси оформлення.

Приєднуйтесь до нас, щоб дослідити поточний стан цифровізації торгівлі та взнати, як ви можете долучитися до цифровізації торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Модеруватиме захід Войтек Бонящук, заступник директора регіонального голови Агробізнесу ЄБРР.

Програма

  • Вступне слово 
    Войтек Бонящук, регіональний керівник CEEN/Ukr/Mol/Bel/Mong/Cauc, Агробізнес, ЄБРР
  • Презентація: «Аналіз цифровізації торгівлі сільськогосподарською продукцією/продовольчою продукцією в країнах, де працює ЄБРР»
    д-р Катерина Кривонос, старший економіст ФАО, та Міша Триполі, економіст ФАО
  • Панельна дискусія: куди рухається сектор і як компанії можуть підготуватися та отримати вигоду? 
Сорін Албеану, керівник комерційного відділу Covantis
Гі-Лоран Альпіно, головний інформаційний директор компанії Louis Dreyfus
Д-р Хелен Кляйн, керівник сектору TRACES-IMSOC
Д-р Катерина Кривонос, старший економіст FAO
Міша Триполі, економіст ФАО
  • Підбиття підсумків

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДЛЯ УЧАСТІ

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!