Дунайське пароплавство планує витратити 86 млн євро на модернізацію флоту

Джерело:  Delo
Дунай

Міжнародна фінансова корпорація (IFC) проведе інвестиційний аналіз «Українського Дунайського пароплавства» перед початком фінансування програми відновлення флоту на суму 86 млн євро.

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

“IFC погодило проведення комплексної перевірки Дунайського пароплавства  для отримання довгострокового фінансування програми відновлення флоту”, – зауважив Москаленко.

За його словами, програма дозволить за декілька років модернізувати увесь самохідний флот УДП, що перебуває в експлуатації.

“Україна отримає найбільш сучасний та найбільш екологічний флот на Дунаї.Загалом програма оцінюється у 86 мільйонів євро. УДП вже фінансує її власними коштами”, – підкреслив Москаленко.

Він додав, що перше з п’яти модернізованих суден з новими двигунами та системою управління вирушить з австрійського Лінцу до України на початку серпня цього року.

Як повідомив Москаленко, УДП планує вже цього року отримати доступ до кредитної лінії. Він переконаний, що спільний проєкт УДП та IFC стане символом успішних інвестицій у модернізацію та відновлення транспортного сектору України.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!