Другий врожай кукурудзи в Бразилії зібрано найшвидшими темпами за більш як десятиліття

Джерело:  IDK
жнива

Другий врожай кукурудзи в Бразилії в циклі 2024 року станом на минулий четвер досяг 10,4% посівних площ у ключовому центрально-південному регіоні, повідомила в понеділок консалтингова компанія з агробізнесу AgRural, що є найшвидшим темпом більш ніж за десятиліття.

Ця цифра є найвищою за період принаймні з 2013 року, коли AgRural почала щотижневі дослідження другого врожаю кукурудзи в Бразилії, який складає близько 75% національного виробництва щороку.

Так звану «сафринью» садять після збирання соєвих бобів на тих же полях.

За даними AgRural, урожайність зросла з 4,7% попереднього тижня, тоді як водночас минулого року було прибрано 2,2% полів.

Мату-Гросу, найбільший штат Бразилії з виробництва зерна, лідирує та повідомляє про «дуже хороші врожаї» після сприятливих кліматичних умов протягом більшої частини цього циклу, повідомляє AgRural.

Урожайність також була гарною у штаті Гояс, додали в консалтинговій компанії. З іншого боку, штат Парана зазнав збитків через спекотну та посушливу погоду, у той час як Мату-Гросу-ду-Сул, Сан-Паулу та Мінас-Жерайс також повідомили про низькі врожаї.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!