Ціни на свинину в Китаї продовжать знижуватись

Джерело:  Meatinfo
свинина

Виробництво свиней у Китаї все ще зростає, заявив у понеділок представник міністерства сільського господарства, причому більша, ніж зазвичай, кількість племінних свиноматок буде підтримувати знижувальний тиск на ціни.

Наприкінці вересня в Китаї було поголів’я 42,4 мільйона свиноматок, що не змінилося порівняно з попереднім місяцем, і на 3,4% вище за нормальний рівень, повідомив на брифінгу для преси Чень Гуанхуа, голова бюро тваринництва та ветеринарії Міністерства сільського господарства та сільських справ. За його словами, виробнича ефективність свиноматок також підвищується: кожна свиноматка щорічно приносить на 0,5 поросят більше, ніж попереднього року.

Фермери на найбільшому у світі ринку свинини зазнають збитків більшу частину цього року через низькі ціни та високі витрати на корми. Чень додав, що хоча ціни на свиней можуть відновитися в четвертому кварталі, в сезон пікового споживання, «підстав для різкого зростання немає».

Фермери все частіше вирощують свиней до тяжкої ваги, що збільшить пропозицію у листопаді. Поголів’я середніх та великих свиней у великих свинокомплексах минулого місяця збільшилося на 6,3% порівняно з минулим роком, і їх забиватимуть у найближчі місяці.

Пропозиція може збільшитися після китайського Нового року, який припадає на лютий, додав Чень, коли може спостерігатися зниження споживання в міжсезоння, так і збільшення кількості забитих свиней. «Рівень втрат у свинячому секторі може бути навіть вищим, ніж за той же період цього року», — сказав він, закликаючи фермерів скоригувати своє виробництво.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!