Ціни на соєві боби в Чикаго впали у вівторок на новинах про хорошу врожайність у США

Джерело:  Oilworld
соя доллар

Ціни на соєві боби в Чикаго впали у вівторок, на новинах “урожайності вище середньої”, показали дані турне Середнім Заходом. У перший день ProFarmer Crop Tour кількість стручків сої в Огайо склала 1253 на площі дев’яти квадратних футів, що на 7,9% більше, ніж у середньому за 3 роки. В учасників з Південної Дакоти було в середньому 1013, що на 2,6% менше від середнього показника за 3 роки.

На кукурудзу також чинили тиск обіцяні результати раннього врожаю, але вона знайшла підтримку у нещодавньому сплеску експортного продажу.

Пшениця закрилася зростанням, оскільки світовий попит залишається високим, хоча несподіване зниження цін на яру пшеницю у США посилило тиск на ризик пропозиції.

Найактивніший контракт на соєві боби на торговій біржі Чикаго (CBOT) впав на 15-3/4 цента до $13,46 за бушель.

Пшениця CBOT додала 2 центи до $6,27-1/2 за бушель, а кукурудза опустилася на 3 центи до $4,79-1/2 за бушель.

Котирування кукурудзи впали на 1 процентний пункт до 58%, тоді як у середньому очікувалося, що рейтинг залишиться незмінним.

Рейтинг ярої пшениці впав на чотири пункти до 38%, хоча очікувалося, що він також залишиться незмінним.

Посіви в посівних поясах центральної частини США страждають від виснажливих температур на тлі обмеженої кількості опадів.

«Чотири дні жахливої спеки підштовхують урожай до дозрівання. Ми знаємо, що коли ви доводите врожай до дозрівання, це зазвичай відбувається на шкоду врожайності», – сказав Дон Руз, президент US Commodities, повідомляє Рейтер.

Втрати кукурудзи були пом’якшені експортним продажем кукурудзи зі США до Мексики третій день поспіль.

Ринок пшениці був підтриманий оптимізмом попиту після того, як Єгипет купив у вівторок 60 000 тонн румунської пшениці.

Конкурентні пропозиції з боку російського експорту в останні місяці знизили ціни на пшеницю і компенсували побоювання щодо зриву постачання з України.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!