Cygnet підбила підсумки роботи елеваторів у 2023/24 МР

Джерело:  AgroPortal.ua
елеватор

Компанія Cygnet («Сігнет») завершила елеваторний сезон 2023/24 маркетингового року та розпочала новий.

Як говориться у повідомленні компанії, за цей час елеватори прийняли майже 245 тис. т зерна у заліковій вазі. З них майже 164 тис. т прийняв елеватор в с. Андрушки, а 81 тис. т — в Козятині.

Як уточнив начальник елеватора в Андрушках Віктор Трайдакало, все зерно відвантажили з якісними показниками, яких вимагають ДСТУ. Так само з кількісними показниками — все зійшлося.

Зазначається, що цьогоріч умови склалися так, що елеватор повністю відвантажили перед новим сезоном. Паралельно з останніми відвантаженнями вже тривала підготовка до прийому пшениці.

«Ми були повністю готові до прийому пшениці. Це все завдяки зусиллям наших людей, які впоралися навіть із тим, що і відвантаження, і підготовка до нового сезону проводилися паралельно. І по суботах, і по неділях люди виходили. Газацію зробили, почистили всі вентиляційні канали. Прийшла компанія, що обслуговує термометрію, аби все коректно працювало. І це все дуже важливо… Альпіністи помили всі стіни, щоб не допустити жодного зараження від залишків зерна, що могло десь налипнути», — говорить Віктор Трайдакало.

Для довідки: ГК Cygnet обробляє 29 тис. га землі в центральній частині України — Житомирській і Вінницькій областях.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!