Corteva Agriscience – Спонсор 7ї Міжнародної конференції ‘Black Sea Oil Trade-2019’

Ми раді представити компанію Corteva Agriscience як Спонсора 7ї Міжнародної конференції «Black Sea Oil Trade-2019», яка відбудеться 5 вересня в Києві, готель Хілтон.

Corteva Agriscience була заснована на багатих спадщинах компаній Dow, DuPont і Pioneer і стала незалежною публічною організацією в червні 2019 року, розмістивши акції на Нью-Йоркській фондовій біржі. Компанія надає виробникам найбільш збалансований портфель продуктів у галузі, включаючи визнані бренди у сільському господарстві – Pioneer®, Brevant™ seeds, а також засоби захисту рослин, які неодноразово було відзначено нагородами.

В Україні компанія володіє заводом по виробництву насіння у с. Стасі Полтавської області, у будівництво якого було інвестовано 56 млн. доларів США. Завод працює з 2013 року. Це одна з численних інвестицій компанії, спрямованих на підтримку розвитку місцевого виробництва насіння кукурудзи та соняшнику. Corteva Agriscience є роботодавцем для понад 20 тисяч людей у 130 країнах, включаючи 280 працівників в Україні. Дізнайтеся більше на www.corteva.com.ua

Конференція «Black Sea Oil Trade» щороку об'єднує провідних гравців олійної галузі на старті олійного сезону, щоб обговорити перспективи і напрямки розвитку олійно-жирового сектору, обмінятися новими контактами, розробити рекомендації для адаптації бізнес стратегій в мінливих реаліях ринку та світової торгівлі.

У конференції щорічно беруть участь близько 250 делегатів з 25 + країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, агрохолдинги, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, підприємства харчової галузі, інвестиційні компанії і банки, логістичні, брокерські, страхові та ін. компанії.

ОЗНАЙОМИТИСЯ З ПОВНОЮ ПРОГРАМОЮ КОНФЕРЕНЦІЇ І ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ МОЖНА ТУТ:
https://dev.ukragroconsult.com/conference/bso2019
 
До 15 серпня діє знижений реєстраційний тариф!

Для отримання додаткової інформації про участь, рекламні послуги та спонсорських можливості, будь ласка, звертайтеся:

УкрАгроКонсалт

Email: conference@ukragroconsult.org

 

РОЗПОЧНЕМО НОВИЙ ОЛІЙНИЙ СЕЗОН РАЗОМ!

 
 
УкрАгроКонсалт
 
 

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!