CME Group – Ексклюзивний біржевий спонсор 17ї Міжнародної конференції «Зерно Причорномор’я»

Компанія УкрАгроКонсалт рада оголосити Ексклюзивного Біржевого спонсора 17-ї Міжнародної конференції «Зерно Причорномор’я-2020» – компанію CME Group.

CME Group – один з найбільших та диверсифікованих ринків дериватів у світі, що дозволяє клієнтам торгувати на ф’ючерсних, фінансових та позабіржових ринках, оптимізувати портфоліо, аналізувати дані та ефективно контролювати ризики. Біржі CME Group пропонують надзвичайно широкий спектр глобальних еталонних продуктів усіх основних класів активів на основі процентних ставок, фондових індексів, міжнародної валюти, енергетики, сільськогосподарської продукції та металів. Компанія пропонує торгівлю ф’ючерсами через платформу CME Globex®, торгівлю з фіксованим доходом через BrokerTec та торгівлю іноземною валютою на платформі EBS. Крім того, вона керує одним з передових світових клірингових провайдерів, CME Clearing. CME Group пропонує широкий спектр продуктів та послуг до та після торгівлі, що становлять основу всього життєвого циклу угоди, а також пропонує послуги з оптимізації та узгодження через TriOptima, послуги з обробки торгових операцій Traiana.

 

Нагадуємо, що 17-а Міжнародна конференція  «Black Sea Grain-2020» відбудеться 22-23 квітня в готелі ІнтерКонтиненталь, м. Київ.

Конференція «Зерно Причорномор’я» – це комунікаційна платформа, що надає 2 дні для ексклюзивної аналітики агро ринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних тенденцій, довгострокові прогнози на сировинних ринках, а також ефективне спілкування та особисті контакти з топовими менеджерами агробізнесу з 50+ країн світу.

Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційний Спонсор – Cerealcom Dolj, Ексклюзивний біржевий спонсор – CME Group, Спонсори – Filhet-Allard Maritime, INTL FCStone, ANDE LOGISTICS. Конференція проходить за підтримки ГАФТА та УЗА.

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

СТАТИ СПОНСОРОМ

НЕТВОРКІНГ

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся:

Орг.комітет

Email: conference@ukragroconsult.org

Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!