Claas налагодив регулярне постачання в Україну запчастин для сільгосптехніки.

Джерело:  Fixygen.ua
CLAAS

Німецький виробник сільгосптехніки Claas, щоб не допустити зриву посівної в Україні через поломки с/г техніки, налагодив автомобільний канал для постійних поставок у країну запасних частин, повідомила компанія на своїй Facebook-сторінці у вівторок. Таке рішення з логістики запчастин компанія ухвалила, оскільки авіаперевезення комплектуючих зараз в Україну неможливі через закрите небо через розв’язану Росією війну.

“Claas, незважаючи на відсутність у даний період авіасполучення в Україні, налагодила системні експрес-постачання необхідних запчастин для сільгосптехніки. Тепер із центрального складу запасних частин фірми Claas у м. Хамм (Німеччина) в Україну курсує шатл, що привозить термінові замовлення”, – написав виробник.

Машинобудівна компанія підкреслила, що через військове вторгнення країни-агресора РФ в Україну всі логістичні процеси були порушені, що призвело до неможливості дотримуватися термінів поставок запчастин, що обумовлюються, однак компанія робить все можливе для підтримки своїх клієнтів в Україні.

Як повідомлялося, у середині березня Claas заявив, що шокований ескалацією військової агресії Росії в Україні, внаслідок чого зупинив виробництво в РФ та евакуював усіх своїх українських співробітників у безпечне місце. Claas виробляє самохідні зернозбиральні комбайни, самохідні кормозбиральні комбайни, трактори, причіпну техніку для заготівлі зелених кормів, телескопічні навантажувачі, прес-підбирачі, причепи-самонавантажувачі. Основні виробничі потужності розташовані у Німеччині та у Франції.

За даними її російської філії, Claas у Росії володіє заводом з виробництва комбайнів у Краснодарі, який працював з 2003 року. Її філія ТОВ “Клаас Україна” (Київ) працює в Україні з 1992 року. За цей час він імпортував понад 8 тис. одиниць самохідної техніки. В Україні компанія працює через мережу представництв, що розташовані у всіх областях країни.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!