CIS Commodity Inspection Services – Cпонсор 17-ї Міжнародної Конференції «BLACK SEA GRAIN»

УкрАгроКонсалт раді повідомити, що CIS Commodity Inspection Services  буде Спонсором 17-ї Міжнародної Конференції «BLACK SEA GRAIN-2020»

CIS Commodity Inspection Services надає інспекційні послуги з особливою увагою до інспекції імпортної та експортної сільськогосподарської продукції.

Знання та відданість компанії агробізнесу гарантують захист інтересів продавців та покупців. Перевірки проводяться протягом усіх операцій з відвантаження та / або розвантаження; від прибуття судна до завершення вантажних операцій наші інспектори будуть стежити за якістю та кількістю вантажів.

Головний офіс CIS Commodity Inspection Services знаходиться знаходиться в Нідерландах. Компанія надає послуги по всьому світу через мережу офісів, що належать CIS.

CIS Commodity Inspection Services – член IFIA, GAFTA та FOSFA, сертифікований та акредитований ISO 9001-2015 і акредитований SSMO Судан, SAGO Саудівська Аравія та іншими структурами.

Нагадуємо, що 17-а Міжнародна конференція  «Black Sea Grain-2020» відбудеться 22-23 квітня в готелі ІнтерКонтиненталь, м. Київ.

Учасники з 25 країн світу вже підтвердили свою участь. Долучайтесь!

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційні Спонсори – Cerealcom Dolj, Sierentz. Екслюзивний біржевий спонсор – CME Group. Спонсори – Filhet-Allard Maritime, INTL FCStone, ANDE LOGISTICS, GP Global, CIS Commodity Inspection Services. Конференція проходить за підтримки ГАФТА та УЗА.

 

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕКЛАМНІ ПОСЛУГИ

СТАТИ СПОНСОРОМ

НЕТВОРКИНГ

 

УкрАгроКонсалт

 

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!