Чому пальмова олія з Нігерії має попит у всьому світі, – думка

пальмовое масло

Продавці пальмової олії в штаті Крос-Ривер заявили, що пальмова олія з Нігерії є найбільш затребуваною на світовому ринку, тому вона недоступна в деяких частинах країни.

Під час інтерв’ю з торговцем Нафіу Салехом Мусою з Калабара він сказав, що місцева пальмова олія приваблива у всьому світі завдяки його високій якості та багатству поживними речовинами.

Торговець зі штату Плато сказав: «У всьому світі пальмова олія Нігерії є найкращою та затребуваною. Тут якість найкраща. Я торгував і пробував пальмову олію з Гани, Камеруну та Малайзії. Вони не йдуть у жодне порівняння з Нігерією. У нас найсолодша та найароматніша олія з поживними речовинами, більша частина якої вироблена в штаті Крос-Ривер».

Коли його запитали, яке майбутнє він бачить у бізнесі пальмової олії в Нігерії, торговець сказав, що майбутнє пальмової олії буде великим і яскравим лише в тому випадку, якщо уряд зможе надавати виробникам допомогу.

«Кількість пальмової олії в Нігерії може задовольнити потреби промисловості та приватного сектору».

Він стверджував, що підсектор може зручно залучити тисячі нігерійців, якщо йому буде приділено належну увагу.

«Пальмова олія – це бізнес ланцюжки, в яких задіяні нескінченні потоки людей на різних етапах своєї роботи. Це може вигідно залучити багатьох молодих нігерійців.

“Ми звертаємося до уряду з проханням підтримати фермерів, створивши для них прості шляхи отримання кредитів, тому що є великі питання, пов’язані з капіталом”.

 

dailypost

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!