Через блокаду кордону «Укркондпром» розглядає можливість доправлення продукції залізницею

Джерело:  Rail.insider
рефрижератор

Внаслідок блокування польськими протестувальниками кордону з Україною для автотранспорту бізнес може переорієнтувати доправлення вантажів на залізницю. Про це йшлося під час засідання Експортного офісу при АТ «Укрзалізниця» 6 грудня.

Під час заходу виступив очільник Об’єднання виробників кондитерської, харчоконцентратної та крохмалопатокової галузей України «Укркондпром» Олександр Балдинюк. Він порушив питання доправлення вантажів залізницею. Зокрема, йшлося про те, чи може надати Укрзалізниця ізотермічні вагони та вагони рефрижераторної секції. Адже для перевезень, зокрема, кондитерської продукції, необхідно забезпечити особливі умови транспортування. Також важливими є короткі терміни доставки.

«Для нас фактично кожен день є принциповим, адже потрібно довезти продукцію до Різдва і Нового року… Тому ми вже зараз дивимось на залізницю як на вихід із ситуації», — наголосив Олександр Балдинюк.

Він також висловив пропозицію провести окрему нараду із залізничниками та представниками харчової промисловості, які опинились у складних умовах через блокування кордону. Заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов підтримав пропозицію та пообіцяв, що представники товариства найближчим часом влаштують такий захід.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!