CBOT. Соєві боби виросли в ціні, кукурудза впала, пшениця залишилася без змін

Джерело:  Oilworld
микс

Ф’ючерси на соєві боби в Чикаго виросли у вівторок, тоді як ф’ючерси на пшеницю залишилися без змін, а ф’ючерси на кукурудзу впали, оскільки трейдери скоригували позиції напередодні даних уряду США щодо запасів, які будуть опубліковані пізніше цього тижня, кажуть аналітики.

Листопадові ф’ючерси на соєві боби торгової біржі Чикаго (CBOT) виросли на 5 центів і зупинилися на рівні $13,02-3/4 за бушель, закрившись вище $13 вперше з тих пір, як минулого тижня вони впали нижче того, що деякі трейдери вважали ключовим технічним рівнем.

Груднева пшениця досягла тижневого максимуму $5,96-3/4 за бушель, а потім знову впала до незмінної позначки $5,89. Груднева кукурудза впала на 1-1/2 цента до $4,79-3/4 за бушель після досягнення $4,83-1/2, найвищої ціни за тиждень.

“Багато з того, що ми бачимо сьогодні, випереджає п’ятницю”, – сказав Карл Сетцер, керівник брокерських досліджень компанії MidCo Commodities з Блумінгтона, штат Іллінойс, повідомляє Рейтер.

Сетцер сказав, що перспектива закриття уряду США є ще одним фактором, який стримує ціни.

«Все рухається на той момент, коли інтересу вже не так багато», – сказав він.

Що стосується соєвих бобів, то великі поставки з Бразилії перешкоджали попиту на експорт із США, тоді як обмежені запаси у США утримували внутрішні ціни на високому рівні.

Щотижневий звіт Міністерства сільського господарства США, опублікований пізно ввечері в понеділок, показав, що 50% урожаю сої в США оцінено на «добре» чи «відмінно», порівняно з 52% попереднього тижня та найнижчим показником для цієї пори року з 2013 року року. Міністерство сільського господарства США 12 вересня прогнозувало, що виробництво сої у США впаде до чотирирічного мінімуму.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!