Bunge передала на гуманітарні цілі $2 млн

Bunge Ltd

Міжнародна зернотрейдингова група Bunge з початку військового вторгнення Росії в Україну передала на гуманітарні цілі $2 млн, допомога надана як через її дочірню компанію Bunge Україна (ДП “Сантрейд”, Київ), так і на глобальному рівні, повідомляється в пресрелізі компанії.

Уточнюється, що “Сантрейд” з 24 лютого передав на гуманітарні цілі соняшникової олії ТМ “Олейна” та пшениці для Миколаївської обласної адміністрації на $1 млн. У свою чергу, на глобальному рівні Bunge перерахував $1 млн на благодійні організації “Схід-SOS” та найбільшу у світі гуманітарну організацію “Всесвітня продовольча програма (World Food Programme)”.

“Bunge постійно та ретельно оцінює умови безпеки на своїх виробництвах і, по можливості, продовжуватиме постачати критично важливі продукти харчування клієнтам, зокрема, мережам “АТБ”, “Сільпо”, “Фора”, – зазначено в прес-релізі. Компанія також назвала безпеку своїх співробітників першочерговим пріоритетом, і має намір продовжувати надавати їм усю можливу підтримку та допомогу.

Bunge одна з найбільших світових компаній з переробки та постачання олійних та зернових продуктів та інгредієнтів. Компанія заснована в 1818 році, її штаб-квартира знаходиться в Сент Луїсі, Міссурі і налічує майже 25 тис. працівників по всьому світу, які забезпечують роботу понад 350 портових терміналів, переробних підприємств, зернових елеваторів, та потужності з виробництва та упаковки продуктів харчування та інгредієнтів по всьому світу.

В Україні Bunge здійснює свою діяльність в аграрному секторі, будучи одним із провідних експортерів зерна, виробляє та реалізує соняшникову олію, у тому числі під торговою маркою “Олейна”. Bunge інвестувала $280 млн у будівництво Дніпропетровського олійноекстракційного заводу та зерновий термінал у Миколаївському морському порту.

 

Fixygen

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!