Bunge купує 49% французької BZ Group

Джерело:  Oilworld
Bunge

Агропромислова компанія Bunge Ltd погодилася купити 49% французької BZ Group. При цьому сім’я Бьюзелін (BZ Group) збереже за собою 51% контрольного пакета акцій, що залишилися, повідомили компанії у вівторок.

BZ Group, розташована в Нормандії, постачає зернові, олійні та зернобобові культури з північного заходу Франції для експорту своїм клієнтам через свій портовий термінал у Руані.

“Bunge рада розвивати міцне ділове партнерство з BZ Group, щоб надати нашим клієнтам більше можливостей та гнучких рішень”, – сказав Крістос Дімопулос, співголова Agribusiness. “Це партнерство зміцнить нашу глобальну мережу і дозволить нам надавати клієнтам широкий асортимент із найважливіших джерел”.

Це партнерство з Bunge знаменує собою нову віху в нашій історії. Це відкриває перед BZ Group та її командами великі перспективи розвитку, залишаючись при цьому вірними своїм сільськогосподарським корінням. У французькому ландшафті ми продовжимо пропонувати диференційоване позиціонування в зерновому секторі. Подорож BZ знову розширює свої горизонти, і разом із командами Bunge ми зможемо заново винайти себе”, – сказав Флоран Безелін, голова та головний виконавчий директор BZ Group.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!