Lloyd’s веде переговори з ООН про страхове покриття для українського зерна

Джерело:  Цензор.НЕТ
зерновой коридор

Британська страхова компанія Lloyd’s of London веде переговори з Організацією Об’єднаних Націй про страхування перевезення українського зерна. Про це агентству Reuters заявив генеральний директор компанії Джон Ніл.

Як зазначається, компанія веде переговори з ООН, якщо вдасться досягти нової угоди щодо продовження Чорноморського “зернового коридору”.

“Чи раді ми та, чи можемо ми продовжувати надавати гарантії на випадок, якщо коридор може знову запрацювати й може бути відновлений? Відповідь – так… Ми ведемо активні дискусії з ООН про те, як це може статися”, – сказав Ніл, додавши, що ці розмови включають можливість того, що страхове покриття, можливо, потрібно буде структурувати інакше, ніж раніше”, – сказав Ніл.

За його словами, забезпечення страхового покриття має вирішальне значення для вантажів, що вивозяться з України, оскільки “за відсутності втручання ООН та дозволу ООН ми б не санкціонували страхування”.

Ніл зазначив, що за оцінками ринку Lloyd’s, збитки від війни в Україні, за вирахуванням перестрахування, становлять 2 мільярди доларів США.

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!