Бракує яєць для олімпійських спортсменів

Джерело:  Meatinfo
Олімпіада Париж

Жителі Олімпійського села в Парижі, Франція, скаржаться на величезну нестачу яєць, які для багатьох є невід’ємною частиною їхнього раціону. Партнер з організації громадського харчування Sodexo підтвердив високий попит на певні продукти, особливо яйця, і пообіцяв, що обсяги будуть збільшені для задоволення потреб спортсменів.

В Олімпійському селі є 6 різних зон громадського харчування, де 15 000 спортсменів з усього світу споживають близько 13 мільйонів порцій під час Олімпійських та Паралімпійських ігор. Усі яйця, а також м’ясо, молоко та інші продукти, як повідомлялося, будуть вироблені у Франції, причому не менше чверті всіх продуктів харчування надходитимуть з радіусу 250 км від Парижа, а понад 20% будуть органічними.

Але незабаром після прибуття перших спортсменів стало зрозуміло, що постачання яєць недостатньо для задоволення попиту. У дні, що передували початку Олімпійських ігор, яйця довелося унормувати на сніданок, а деякі учасники так і не отримали їх.

“Було запропоновано переглянути спочатку заплановані обсяги поставок у бік збільшення”, – підтвердив представник французької групи супермаркетів Carrefour, яка відповідає за постачання свіжих продуктів до Олімпійського села.

Крім яєць, спортсмени також скаржилися на якість та кількість інших страв у ресторанах. На думку багатьох, головний ресторан, розрахований на 3300 осіб, безперечно не досяг рівня зірок Мішлен, обіцяних організаторами.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!