Блокування “зернової угоди” дозволить РФ заробити додаткові кошти, – Зеленський

Джерело:  Цензор.НЕТ
Зеленський

Президент Володимир Зеленський розповів, що блокування “зернового коридору” дозволить РФ заробити додаткові кошти. Про це він заявив в інтерв’ю Globo News.

“Ми з вами говоримо про виживання світу, про голод, про реальний соціальний хаос, який може бути через непостачання агропромислового продукту. А для нього це тиск. Насамперед це кошти”, – зазначив глава держави.

“Блокування нашого зерна – це дуже просто. Він реалізує своє. Він іде від конкуренції і збільшується ціна на його товар, тому що він стає “ексклюзивом на крові”, я сказав би. Тобто це прагматика людини, яка не поважає міжнародне право і якій дають можливість сьогодні це право не поважати”, – додав він.

Водночас Зеленський зазначив, що Путін “справді неадекватна на сьогодні людина, зі своїм оточенням, у якому люди заробляють великі кошти на таких блокуваннях, на таких процесах, дуже прагматичне коло людей, яке в цьому живе”.

“Доки війна, вони заробляють великі кошти, але він радикально налаштований на знищення людей в Україні”, – сказав президент. 

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!