BLACK SEA OIL TRADE-2021: Беріть участь особисто або онлайн!

Підготовка до нового олійного сезону продовжується! УкрАгроКонсалт запрошує операторів олійно-жирової галузі на традиційне відкриття сезону на 9-й міжнародній конференції “BLACK SEA OIL TRADE-2021” 9 вересня в Києві, готель Premier Palace. 

Щоб забезпечити всім охочим можливість взяти участь з будь-якої точки світу, ми конференція буде проведена на базі онлайн-платформи BSG Events.

Платформа об’єднає офлайн та онлайн учасників в єдиний інтерактивний простір, що надасть змогу обмінятися контактами та персональними повідомленнями, взяти участь у конференції, обговорити нагальні питання та багато іншого. Платформа BSG Events буде доступна в десктопній і мобільній версіях.

Онлайн платформа ‘BSG Events’ дозволяє:

  • Стати учасником форуму навіть на відстані
  • Дивитись конференцію онлайн та переглядати запис
  • Отримати список учасників та їх контакти
  • Розмістити стенд та рекламу компанії
  • Обговорити актуальні питання в загальних та особистих чатах
  • Задавати питання спікерам, брати участь в опитуваннях
  • Завітати на віртуальні стенди компаній
  • Завантажити презентації форуму
  • Подивитись фото-звіт події
  • Отримати максимум нетворкінгу – платформа буде активна за тиждень до події та ще місяць після!

На учасників чекають насичені дискусії і практичні сесії, прогнози та рекомендації провідних експертів ринку, а також Вечірній Коктейль і атмосферний нетворкінг у самому панорамному відкритому ресторані Києва на даху готелю. Долучайтесь !

Нагадаємо, у конференції щороку беруть участь понад 250 делегатів з 25 + країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, кондитери та виробники продуктів харчування, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

На учасників чекають насичені дискусії і практичні сесії, прогнози та рекомендації провідних експертів ринку, а також Вечірній Коктейль і атмосферний нетворкінг у самому панорамному відкритому ресторані Києва на даху готелю. 

Не пропустіть яскраве відкриття сезону і його переваги – долучайтесь до BLACK SEA OIL TRADE-2021! Реєстрація.

Програма конференції буде анонсована незабаром. Слідкуйте за оновленнями!

Конференція «BLACK SEA OIL TRADE» щороку об’єднує провідних гравців олійно-жирової галузі Причорномор’я та світу на старті нового олійного сезону. Цього року конференція відбудеться в гібридному форматі з можливістю як особистої, так і онлайн участі.

Мета конференції – обговорити нові виклики, перспективи та напрямки розвитку олійно-жирового сектору України та Чорноморського регіону, обмін новими міжнародними контактами, розробка рекомендацій для адаптації бізнес стратегій в мінливих реаліях ринку і світової торгівлі.

У разі питань щодо участі, а також рекламних та спонсорських опцій, будь ласка, звертайтеся:

conference@ukragroconsult.org
+380992207242

Орг.комитет
BLACK SEA OIL TRADE-2021

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!