BLACK SEA GRAIN-2022: StoneX та CME Group запрошують на семінар з ризик менеджменту

5 квітня 2022р. StoneX та CME Group проведуть тренінг «Стратегії хеджування для захисту від цінових ризиків» напередодні 19-ї Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN-2022».

Управління товарними ризиками є актуальною темою для гравців аграрного ринку країн Причорномор’я. Деякі компанії проактивні з цим, тоді як інші тільки починають вивчати цей процес.

Цей тренінг допоможе учасникам глибше зануритись у стратегії ризик менеджменту для захисту свого бізнесу від цінових ризиків, а також дізнатися більше про нові контракти CME Black Sea по кукурудзі та пшениці.

Семінар розрахований на середній рівень складності. У рамках семінару обговорюватимуться ф’ючерси, опціони та позабіржові стратегії (ОТС), які можуть використовуватись операторами Чорноморського регіону.

Усі учасники семінару отримають іменний сертифікат про проходження тренінгу. Формат участі – особисто або онлайн.

ПРОГРАМА ТА РЕЄСТРАЦІЯ.

Нагадаємо, що 19-та Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN» відбудеться 6-7 квітня 2022р. в готелі ІнтерКонтиненталь, Київ.

Програму конференції можна знайти тут. Ознайомитись з першими спікерами події можна тут.

СТЕНД І РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СТАТИ СПОНСОРОМ

Конференція «BLACK SEA GRAIN» –  провідна комунікаційна платформа, яка щорічно об’єднує ключових гравців світового агробізнесу для обміну експертизою, визначення нових векторів розвитку Чорноморського та глобального зернового ринку, налагодження ефективних бізнес контактів та партнерства.

Генеральний Спонсор конференції – Actava Trading DMCC, Офіційний спонсор – Cerealcom, Ексклюзивний Біржевый Спонсор – CME Group. Спонсори – Filhet-Allard Maritime, Ande Logistics, StoneX.

Приєднуйтесь до лідерів зернової галузі у серці Чорноморського регіону!

Для отримання додаткової інформації щодо участі, будь ласка, звертайтесь:

Орг.комітет

Email: conference@ukragroconsult.org

Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!