BLACK SEA GRAIN-2020: УВАГА, ЗМІНЕНО ДАТУ!

17-а Міжнародна конференція 'BLACK SEA GRAIN' є великим глобальним форумом з учасниками з більш ніж 50 країн світу, і безпека делегатів є головним її пріоритетом.

11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно повідомила про пандемію коронавіруса COVID-19 в світі.

УкрАгроКонсалт, як організатор 17-ї Міжнародній конференції "BLACK SEA GRAIN ', уважно стежить за ситуацією, пов'язаною з розповсюдженням коронавірусної інфекції.

На даний момент Україна, як і багато інших країн світу (Італія, Франція, Німеччина, Ізраїль, США тощо.), активно впроваджує комплекс обмежувальних (карантинних) заходів, пов'язаних з локалізацією поширення вірусу всередині країни, які триватимуть до повної стабілізації санітарно епідеміологічної ситуації. Так, з 12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні офіційно введені обмеження на проведення масових заходів. Починаючи з 16 березня Україна на два тижні обмежить в’їзд для громадян іноземних держав

З огляду на вищевикладені обставини, УкрАгроКонсалт, як організатор 17-ї Міжнародної конференції ‘BLACK SEA GRAIN', прийняв рішення про перенесення конференції 'BLACK SEA GRAIN' з 22-23 квітня 2020р. на 2-3 вересня 2020р. (Готель Інтерконтиненталь, Київ, Україна).

Підтверджені реєстрації делегатів та бронювання стендів будуть автоматично перенесені на нові терміни проведення конференції.

Перепрошуємо за незручності у зв'язку зі зміною дати проведення заходу та дякуємо за Ваше розуміння і підтримку.

Будемо раді вітати Вас на конференції восени цього року.

Бережіть себе і будьте здорові!

 

З повагою,

Орг.комітет

BLACK SEA GRAIN-2020

 

Організатор конференції – консалтингова агенція УкрАгроКонсалт. Генеральний Спонсор конференції – ACTAVA TRADING, Офіційні Спонсори – Cerealcom Dolj, Sierentz. Екслюзивний біржевий спонсор – CME Group. Спонсори – Filhet-Allard Maritime, INTL FCStone, ANDE LOGISTICS, GP Global, CIS Commodity Inspection Services. Конференція проходить за підтримки ГАФТА та УЗА.

 

 

УкрАгроКонсалт

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!