Білгород-Дністровський порт виставлено на приватизацію уп’яте

Джерело:  Порти України
Білгород-Дністровський порт

Фонд державного майна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс ДП «Білгород-Дністровський морський торговельний порт». 

Аукціон заплановано на 7 серпня. Водночас вартість активу підвищено удвічі порівняно з попередніми торгами — до 184,918 млн грн.

«У разі, якщо й ця спроба продати об’єкт виявиться невдалою, ФДМ запланував ще три аукціони зі зниженою до 92,459 млн грн стартовою ціною, два з яких будуть «голландські» — за методом покрокового зниження ціни», — зауважує видання.

Це буде п’ята спроба реалізувати ДП «Білгород-Дністровський МТП» на приватизаційному аукціоні. Призначені на 6 та 14 червня 2023 року торги не відбулися через відсутність заявок учасників.

Перший приватизаційний аукціон, запланований на 3 березня 2023 року, не відбувся через відсутність заявок. Повторний аукціон, на якому ціна активу зросла до 220 млн грн із початкових 93,7 млн грн, відбувся 13 березня 2023 року, однак переможець не оплатив лот і втратив гарантійний внесок (18,7 млн грн перераховано у бюджет) та право брати участь у торгах за цей обʼєкт.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!