Бахрейн відкрив ринок для української курятини

Джерело:  AgroPortal.ua
курятина

Королівство Бахрейн відкрило доступ на свій ринок для українських виробників м’яса птиці та продуктів із нього.

Про це говориться у повідомленні Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Цього тижня МЗС спільно з Держпродспоживслужбою відкриває для українських виробників новий ринок в Королівстві Бахрейн. Минулого тижня ми відкрили новий ринок в Боснії та Герцеговині. Відкриття двох ринків поспіль у різних регіонах світу є свідченням системної роботи, спрямованої на підтримку українських експортерів», — зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Сертифікат здоров’я на експорт м’яса птиці та продуктів з нього до Королівства Бахрейн оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.

«Звертаємо увагу потенційних експортерів на необхідність обов’язкового дотримання вимог до ввезення м’яса птиці та продуктів із нього до Королівства Бахрейн, інформація доступна до ознайомлення  на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Вимоги країн світу» — «Довідкова інформація щодо експорту Королівство Бахрейн». — уточнили у відомстві.

З переліком акредитованих птахофабрик, які мають право на ввезення замороженого м’яса птиці до Королівства Бахрейн, можна ознайомитись за посиланням.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!