Азійський попит на пшеницю підтримує ринки з високими цінами

доллар

Азійський попит продовжує підтримувати ціни на ринках Північної Америки, оскільки покупці, які не могли дочекатися нового врожаю в Австралії, почали шукати дорогі альтернативи, повідомляє Argusmedia.

Зрозуміло, що канадська пшениця Western Red Spring (CWRS) 13,5 % торгувалась на останньому тендері, проведеному японською компанією Maff, за ціною 95 ¢/бушель до березневого ф’ючерсного контракту Міннеаполіса в межах ринкових рівнів ФОБ у Ванкувері. Maff виділив понад дві п’ятих із 155 тис. тонн, які шукали в рамках тендеру, на пшеницю CWRS, розділивши обсяг між поставками в січні-лютому та березні разом із американською пшеницею.

Але через затримку збирання врожаю в Австралії та повільне надходження великої кількості нового врожаю на ринок, запит Maff на австралійську стандартну білу (ASW) пшеницю з Західної Австралії було зроблено на пізнішу дату відвантаження, у квітні.

Були також нові повідомлення про нещодавні канадські продажі до Китаю. Китайські покупці зазвичай платять надбавку до інших напрямків у розмірі приблизно 20-25 ¢/бушель, щоб забезпечити CWRS, який відповідає суворим специфікаціям, включаючи низький вміст ріжків.

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!