Австралія знизила експорт пшениці у вересні на 38%

экспорт зерно
UkrAgroConsult

Австралія експортувала 1,3 млн т пшениці у вересні, що на 38 відсотків менше, ніж у серпні (2, 115 млн тонн), згідно з останніми даними Австралійського статистичного бюро (ABS), повідомляє УкрАгроКонсалт із посиланням на Grain Central.

Південна Корея була найбільшим ринком для вересневого експорту з обсягом поставок 213 тис тонн, за нею йдуть Китай зі 135 713 тонами та Індонезія зі 119 600 тонами.

Інші великі об’ємні ринки включали Філіппіни (98808 тонн), Японію (83805 тонн) та Італію.

Італія була великим покупцем австралійської твердої пшениці протягом усього року, і її друга партія м’якої австралійської пшениці за рік була завантажена у вересні, в результаті чого загальний обсяг відвантаженої продукції за місяць склав 80 219 тонн.

З жовтня дані про експорт Австралії відображатимуть відвантаження пшениці нового врожаю з портів Гладстона та Маккея в центральному Квінсленді, оскільки відвантаження старого врожаю продовжують скорочувати запаси, що переходять.

Детальна інформація по експорту зернових культур і продуктів їх переробки, балансам попиту і пропозиції, ціновим тенденціям, станом посівів та хід збиральної / посівної кампанії в країнах Чорноморського регіону, доступна на онлайн платформі AgriSupp від УкрАгроКонсалт.

AgriSupp – це новий онлайн-інструмент, який об’єднує швидкий доступ до щоденної оперативної ринкової інформації про ринки країн Причорномор’я, звітів, з історичними даними, а також інструменти обробки та завантаження даних.

Використовуйте аналітичні дані і підвищіть свою ефективність уже зараз!

Зареєструйтеся та отримайте розширений демо-доступ на 7 днів:

http://agrisupp.com/ru/register/1

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!