Atria Brokers – Срібний Спонсор EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, 26-28 квітня, Бухарест

Джерело:  УкрАгроКонсалт

Вітаємо компанію Atria Brokers у якості Срібного Спонсора EURO GRAIN HUB Exchange & Forum, що відбудеться 26-28 квітня в Marriott Grand Hotel, Бухарест, Румунія.

Atria Brokers – це брокерська компанія з повним спектром послуг у сфері торгівлі товарами та фрахтом, що надає ринкові рекомендації, цілодобову підтримку клієнтів та інноваційні торгові рішення. Це далекоглядна команда, яка розуміє теперішню та майбутню роль зернової та олійної промисловості у світовій економіці. Обслуговуючи вітчизняних та міжнародних клієнтів, Atria Brokers пропонує інновації, комунікації та перевірені результати завдяки великому досвіду та домінуючій позиції в галузі.

Atria Brokers є членом Міжнародної асоціації торгівлі зерном і кормами (GAFTA). Вони працюють на міжнародному ринку, експортуючи зернові/олійні культури/побічні продукти з Чорноморського регіону, включаючи Україну, Болгарію та Румунію. Atria Brokers надає останні новини та інформацію про сільське господарство своїм клієнтам, щоб вони могли обрати найкращі торгові рішення для підвищення прибутковості свого бізнесу.

Приєднуйтесь до ключових гравців Чорноморського регіону, Центральної та Східної Європи і Балкан, які забезпечують глобальний ланцюг постачання агро продукції на EURO GRAIN HUB Exchange & Forum.

Компанії з 20+ країн вже беруть участь у події! СПИСОК УЧАСНИКІВ 

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum –  нова регіональна платформа для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання, щоб допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

Унікальна експертиза та спільні зусилля організаторів – УкрАгроКонсалт, AgriPortal та AgroPortal – гарантують висококласну професійну програму, учасників та неперевершені можливості для спілкування.

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ

ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ВИСТАВЦІ

СТАТИ ПАРТНЕРОМ

Бажаєте співпрацювати, стати Партнером  чи надіслати питання?

Будь ласка:

registrations@eurograinevents.com

https://eurograinevents.com/

До зустрічі!

Позначки:, , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!