«Ощадбанк» і «Нібулон» домовилися про реструктуризацію кредитного портфелю компанії

Джерело:  Нібулон

АТ «Ощадбанк» і ТОВ СП «Нібулон» підписали шестирічні угоди щодо реструктуризації кредитного портфелю компанії. 

Угоди передбачають реструктуризацію кредитних лімітів, які компанія отримала в Ощадбанку для поповнення обігових коштів.

«Нібулон» є нашим клієнтом уже понад шість років не тільки в кредитуванні, а й в інших банківських послугах. На початку повномасштабної війни ми підтримали наших партнерів і профінансували «Нібулон» на 240 млн грн, зокрема для проведення весняної посівної кампанії. Ми цінуємо великий внесок, що компанія робить у забезпечення продовольчої безпеки країни, і мужність керівництва і колективу компанії в її відновленні після руйнувань, заподіяних російською воєнною агресією. Але спільне долання криз лише посилює партнерство», — наголосив під час підписання документів заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес, Юрій Каціон.

У свою чергу генеральний директор ТОВ СП «Нібулон» Андрій Вадатурський зауважив, що компанія надзвичайно високо цінує підтримку державного АТ «Ощадбанк», який одним із перших підтримав агрохолдинг під час війни.

«Рішення про реструктуризацію фінансових зобов’язань «Нібулону» — це вияв партнерства, спрямованого на захист економічних інтересів України, адже саме державні банки мають допомогти українському бізнесу відновити економіку. АТ «Ощадбанк» послідовно втілює програми інвестування, що у випадку «Нібулону» дає компанії змогу продовжувати операційну діяльність, поєднуючи українських агровиробників із глобальним ринком, та годувати світ», — заявив гендиректор.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!