Астарта закладе в рукави 5 тис. т кукукрудзяної пасти

Джерело:  AgroPortal.ua
рукава

ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка», що входить до структури агропромхолдингу «Астарта», на повну потужність проводить заготівлю кукурудзяної пасти.

Про це говориться на сторінці компанії у Facebook.

«Кукурудзяна паста — технологічно зручна й корисна їжа, яку із задоволенням споживає велика рогата худоба. Цей новий спосіб кормозаготівлі входить у вжиток і все ширше охоплює галузь тваринництва.

Кукурудзяний вологий фураж має хороші смакові характеристики, а його рівень рН відповідає показникам доброго силосу. Його перетравлюваність організмом тварини сягає 95%, а це перевищує показники навіть комбікорму. Кукурудзяна паста забезпечує більш рівномірне насичення протягом усієї доби організму тварини енергією. Вона покращує вміст глюкози в крові та підвищує жирність молока. Такий корм має високу поживну цінність, сприяє підвищенню товарної продуктивності тварин», — пояснюють у компанії.

У господарстві додали, що на кормовому центрі екіпажі тракторів здійснюють подрібнення зерна дробарками та закладення сировини в поліетиленові рукави.

«Всього в агрофірмі заплановано закласти 5 тис. т кукурудзяної пасти, станом на 7 жовтня закладено 1 тис. т», — уточнили в агрофірмі.

Позначки:

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!