АРМА шукає управителя для арештованого заводу напівфабрикатів “Єрмоліно”

Джерело:  Delo
Єрмоліно

Агентство з розшуку та управління активами розпочало пошук управителя для заводу ТМ “Єрмоліно” в Дніпропетровській області. Комплекс був переданий в управління АРМА рішенням Шевченківського районного суду Києва та має площу 4654,8 кв.м. Про це йдеться на сайті АРМА.

Завод має значний потенціал для розвитку та забезпечення роботою до тисячі громадян. Він оснащений дороговартісним та справним німецьким та італійським обладнанням, володіє ліцензією на виробництво і займається дистрибуцією. Оцінка комплексу, проведена АРМА, складає більш як 558 мільйонів гривень.

Однак на території заводу знаходиться близько 300 тонн простроченої продукції та сировини, що потребує утилізації.Хоча ця продукція не є арештованою, АРМА вважає за необхідне вирішити це питання в рамках системного підходу до управління активом.

З цією метою Агентство звернулося до органу досудового розслідування та Кабінету Міністрів України з проханням вжити заходів щодо утилізації зіпсованої продукції, щоб уникнути негативного впливу на екологічну ситуацію в регіоні.

АРМА найближчим часом оголосить конкурс на обрання управителя для заводу. Агентство запрошує всіх зацікавлених осіб взяти участь у конкурсі та отримати шанс розвивати потужності підприємства, сприяючи зміцненню економіки України.

Позначки:,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!