Аргентина збере гарний урожай сої

Джерело:  Feedlot
соя

Припинення дощів та низькі температури наступного тижня мають допомогти завершити збирання врожаю без серйозних проблем.

Хорошою новиною є те, що припинення дощів найближчими днями дозволить завершити збирання першого врожаю до кінця першої половини травня, не створюючи серйозних проблем виробникам. У центральній частині Санта-Фе та південно-східній Кордові врожай зібраний на 87% площ. У південній частині Санта-Фе та північно-східній частині Буенос-Айреса врожай зібраний на 83%. А найвідсталішим районом є північний захід Буенос-Айреса, де зібрано 60% першого врожаю соєвих бобів.

Щодо другого врожаю, то в центральній та південній частинах Санта-Фе було зібрано 70% урожаю. У той час, як на півночі Буенос-Айреса було зібрано від 20% до 50% врожаю.

Нещодавно холодному фронту вдалося просунутися до центру регіону Пампа, витіснивши тепле і вологе повітря, що переважало, що призвело до різкої зміни умов навколишнього середовища. Виробники та технічний персонал з ентузіазмом ставляться до цих перших холодів, відзначаючи, що це можливість скоротити популяцію цикадки та знизити ризик при наступній сівбі кукурудзи.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!