ANDE Logistics – Cпонсор 19-ї Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN-2022»

УкрАгроКонсалт  анонсує Спонсора 19-ї Міжнародної конференції «BLACK SEA GRAIN»ANDE Logistics (Туреччина).

ANDE Logistics Services Ltd. надає логістичні послуги, спеціалізуючись на довгострокових та короткострокових проектних операціях, перевезенні сипких вантажів та контейнерних перевезеннях.

Виявляючи унікальні потреби кожної операції та використовуючи широку мережу постачальників та агентів, компанія розробляє індивідуальні транспортні рішення з оптимальними витратами для доставки вантажів від дверей до дверей.

Вже понад 10 років ANDE Logistics обслуговує клієнтів з максимальною ефективністю, забезпечуючи швидкий, точний та якісний результат. Чітка методологія управління процесами принесла компанії заслужене ім’я надійного ділового партнера у портових операціях, який обробляє 80% транзитних перевезень зерна та бобових через Туреччину.

ANDE Logistics забезпечує транзитні контейнерні перевезення сипких вантажів, таких як зернові та бобові, в порту Амбарлі у Стамбулі. Нещодавно портфель послуг було розширено за рахунок перевезень флексітанками. ANDE Logistics також надає послуги з фумігації, зберігання та упаковки.

Нагадаємо, що 19-та Міжнародна конференція «BLACK SEA GRAIN» відбудеться 6-7 квітня 2022р. в готелі ІнтерКонтиненталь, Київ.

СТЕНД І РЕКЛАМНІ ОПЦІЇ

СТАТИ СПОНСОРОМ

Конференція «BLACK SEA GRAIN» –  провідна комунікаційна платформа, яка щорічно об’єднує ключових гравців світового агробізнесу для обміну експертизою, визначення нових векторів розвитку Чорноморського та глобального зернового ринку, налагодження ефективних бізнес контактів та партнерства.

Генеральний Спонсор конференції – Actava Trading DMCC, Офіційний спонсор – Cerealcom, Ексклюзивний Біржевый Спонсор – CME Group. Спонсори – FilhetAllard Maritime, Ande Logistics, StoneX.

Приєднуйтесь до лідерів зернової галузі у серці Чорноморського регіону!

Для отримання додаткової інформації щодо участі, будь ласка, звертайтесь:

Орг.комітет

Email: conference@ukragroconsult.org

Тел.: +38 044 364 55 85

 

УкрАгроКонсалт

Позначки:, , , , , , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!