Аналітики підвищують прогнози врожаю кукурудзи у Бразилії

Джерело:  Зерно Он-Лайн
кукурудза

Консалтингова компанія AgRural підвищила прогноз другого врожаю кукурудзи в Бразилії в поточному році до 102,9 млн т, на 5 млн т порівняно з травневою оцінкою. Про це повідомляє агенція Reuters.

Погода сприяє врожаю. За даними AgRural, до 29 червня у центральному регіоні фермери зібрали врожай із 17% площ, що на 8% більше, ніж попереднього тижня. Проте темпи збирання все ще відстають від торішнього рівня (31%). «Збір урожаю в Мату-Гросу пройшов добре, чому сприяла сухіша погода», — йдеться у доповіді AgRural. «Хоча в порівнянні з попереднім сезоном все ще є затримка збирання, дані про врожайність, як і раніше, чудові».

Незважаючи на те, що цього року кукурудза другого врожаю була висаджена за межами ідеального кліматичного вікна, очікується, що врожай буде рясним.

StoneX, інша консалтингова компанія, 3 липня підвищила прогноз другого врожаю бразильської кукурудзи до 105,2 млн т. У червні прогноз дорівнював 102,9 млн т.

Кукурудза другого врожаю висівається в Бразилії після збирання сої, на тих же полях і становить близько 75% річного валового збирання кукурудзи.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!