АгроВіста відновить закупівельну діяльність на двох елеваторах

Джерело:  AgroPortal.ua
зберігання елеватор

Група компаній «АгроВіста» розпочала новий закупівельний сезон на своїх елеваторах. Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Зазначається, що цьогоріч «АгроВіста» планує значно збільшити обсяги закупівель зернових та олійних культур порівняно з попереднім роком.

За словами директора ТОВ «АгроВіста» Павла Фесюка, цьому сприятиме й відновлення закупівельної діяльності на елеваторах ТОВ «Шарівське» та ТОВ «Украгроком», яка у попередні роки була призупинена.

«Наразі «АгроВіста» готова до гнучких умов співпраці й формує індивідуальні програми лояльності для постійних партнерів», — зазначили в компанії.

Зокрема, цього року, як і минулого за програмою USAID товаровиробникам будуть надані пільгові умови збергіання продукції в зернових рукавах, а також пільгові умови приймання та зберігання на елеваторних потужностях.

Уточнюється, що сьогодні в групі компаній працюють 5 елеваторів загальною потужністю понад 360 тис. т, на Кіровоградщини, Дніпропетровщини, Полтавщини та Черкащині.

Для довідки: «АгроВіста» — правонаступник ГК «УкрАгроКом-Гермес Трейдінг». Це сільськогосподарська корпорація, яка спеціалізується на виробництві зернових та олійних культур, вирощуванні свиней та великої рогатої худоби, зерновій торгівлі. Земельний банк — 75 тис. га, загальна потужність зберігання зерна — 360 тис. т.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!