Agrofert об’єднується з East Grain

Джерело:  Fertilizer Daily
Agrofert

Agrofert поєднується з компанією East Grain. За рахунок збільшення капіталу чеська компанія придбає 65% акцій і таким чином стане мажоритарним акціонером. Угода все ще підлягає схваленню місцевих регуляторів та регуляторів ЄС. Сума угоди не розголошується.

Румунська компанія East Grain є визнаним трейдером сільськогосподарської продукції в Румунії та Угорщині. Також компанія займається логістикою, складуванням та супутніми послугами. Прихід Agrofert є найбільшою іноземною інвестицією в сільськогосподарський сектор Румунії за останні роки. Інвестиції Agrofert дозволять East Grain і надалі розширюватись та диверсифікуватись. Натомість чеська компанія отримає доступ до румунського ринку сільськогосподарської продукції.

Agrofert дуже зацікавлений у подальшому розвитку East Grain. Таким чином, новими членами правління East Grain стануть Петро Цингр (заступник голови правління Agrofert), Лібор Німечек (член правління Agrofert) та Андреас Кламмінгер (генеральний директор Fert-Tradero srl, що належить концерну Agrofert).

Позначки:, , , ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!