Африка може стати додатковим ринком збуту австралійського зерна

Джерело:  Feedlot
Африка

Згідно з Крісом Картером, в.о. керівнику австралійського центру експортних інновацій зерна, прогнозується швидке зростання населення, урбанізація та динамічний економічний розвиток більшості африканських країн. Це дозволяє розглядати регіон як додатковий ринок збуту для австралійської зернової продукції, за інформацією Grain Central.

Експерт зазначає, що до 2035 року населення Африки практично збільшиться на 400 мільйонів осіб, що вимагатиме розширення місцевого виробництва сільгоспкультур, а також збільшення поставок зернової продукції та знаходження нових надійних джерел його імпорту.

Однак Картер зазначає, що австралійська зернова промисловість повинна продовжувати звертати увагу на обслуговування зростаючого споживання в Північній та Південно-Східній Азії, які є більш високооплачуваними ринками.

На думку експерта, Австралія має зосередитися в Африці насамперед на імпорті досвіду та технологій у зерновій сфері. Крім того, країни Східної Африки можуть бути використані як хаби для австралійського зерна, завдяки зручності подальшого транспортування в такі африканські країни, як Ефіопія, Кенія, Мозамбік, Танзанія та інші.

Позначки:, ,

У Вас виникли додаткові запитання?
Будемо раді допомогти!